vineri, 4 mai 2012

Puterea celor care ne iubesc


Oamenii care tin la tine sunt cei care se apleaca asupra ta atunci cand ai cazut in genunchi.

Cei care te salveaza de tine insuti si vorbesc cald cand tu tipi fara sa gandesti. Cei care  iti dau palma atunci cand o meriti si Doamne, cat le multumesti pentru palma aia!

Toti oamenii la care tii traiesc in tine tot la fel de clar cum traieste inima pe care o simti batand. Are o bataie pentru tine apoi, pe rand, cate una pentru fiecare om caruia i-ai promis afectiune. Si care ti-a daruit, pentru ca nu trebuie sa subestimam niciodata pe cei care ne iubesc. Niciodata.

Te lasi in voia lor cu o voluptate care te face a naibii de vulnerabil si spulbera toate granitele pe care le-ai ridicat, toate zidurile pe care le-ai construit ori invatand din greseli, ori temandu-te de ele. Te tin in palma lor si daca deschid degetele poti sa cazi in gol.

Indiferent de ce faci sunt legati de tine printr-un fel de legaturi care par uneori mai puternice decat cele de familie. Te sperie uneori cat de inradacinati pot fi in tine niste oameni pe care i-ai cunoscut din pura intamplare, care au parut, la inceput, niste coincidente fara viitor. Si totusi sunt acolo.

Sunt acolo, adanc in ceea ce suntem noi.


Jacqueline




James Morrison - I Won't Let You Go



   

2 comentarii:

  1. Si chiar uneori simtim "acele persoane" in interiorul nostru,in sufletele noastre,in ganduri...mult mai mult decat ar trebui sau ar fi necesar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu i`am simti in sufletul nostru....,,,sufletul nostru ar fii atat de sarac.... :)pentru ca nu degeaba au patruns...si`i pastram in sufletelul nostru....Uneori nu le aratam poate destul....tacem....ne inchidem in noi....,ne gandim....sa nu facem rau...,,,,,,,dar oare`i bine? chiar uneori nu stiu....Important este sa nu aiba sufletul ranit din cauza noastra......dar stim?

      Ștergere

Ganduri de la Voi !