vineri, 3 februarie 2012

Cred ca naivitatea este cel mai frumos lucru....si nu toti o pot avea......inseamna sinceritate pura.....cei care nu o inteleg....si te dezapreciaza ....gresesc  crezand ca isi pot permite orice....,....ei vor fii respinsi ...ei vor fii departe de lumea asta pura ,naturala si sincera......ei se vor regasi intr`o lume prefacuta......si vor ramane singuri de tot.......
Nimic nu poate fii mai frumos decat atunci ...cand se`ntalnesc doi naivi....doua lumi naive........`Naivitatea face parte din lumea mea...si o vreau....niciodata n`as putea renunta la ea.....defapt sunt `eu`...si nu numai :)



10 comentarii:

  1. Naivii nu-si pot folosi naivitatea pt a-si permite sa greseasca...aceia nu sunt naivi,sunt smecheri si ipocriti!Naivii gresesc pur si simplu,uneori,pt ca-s naivi!Si din pacate naivii sunt adesea inconjurati de mincinosi pe care-i cred pana la un punct.Cred ca naivii gresesc de multe ori fata de ei insisi pt ca au senzatia ca tot ce zboara se mananca.Dar pt ei nu-i o problema!Stiu sa ierte,stiu sa-si ceara scuze,stiu sa faca iar mici gafe,poate chiar din cauza ca sunt mult prea increzatori in toti!Dar asa e bine!Da!!!E minunat sa se intalneasca 2 naivi!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii increzator...e firesc....sa crezi in oameni....chiar si in aceia care poate ne mintesc...e sufletul lor....,,,important este....al nostru ,,,sufletul nostru cum este....si tot ce se afla in el.....chiar si cei mincinosi...pot deveni....mai buni...in sufletul nostru....:)
    ...dar tot ceea ce conteaza...acei doi naivi.....ce e frumos.....si sincer....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate cu cei doi naivi dar in majoritatea relatilor naiv este doar unul dintre ei.Despre asta vb eu in posarea mea,de faptul ca nu am intalnit niciodata un naiv.Nu pot sa nu am incredere in oameni..am asta in structura genetica dar ustura tare minciuna lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ustura...stiu...pt ca sufletului nu`i poti porunci...ca de maine sa nu mai iubeasca....ceea ce ti`a fost drag...ceea ce ti`a dat aripi...ceea ce ti`a adus caldura sufleteasca.....liniste si iubire...
    Poate nu e minciuna......poate nu o putem numi asa....am fii prea nedrepti....sunt oameni rataciti..sau poate drepti....care au ales alt drum ...poate pe moment..sau pentru totdeauna....si trebuie lasati.... ,,,daca am insemnat ceva......se vor intoarce....nu vor putea altfel......daca nu,,, inseamna ca n`au simtit cu adevarat...si`i mai bine asa....Timpul ...timpul este acela care ne v`a arata....O prietenie se cladeste in timp!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. si daca se intorc...nu stiu daca nu e tarziu......

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa postare, blogul tau incepe sa-mi placa tot mai mult. Nu doar tu esti naiva ci majoritatea persoanelor, mai ales la inceput de drum :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Un om pe care-l iubesti intr-un fel sau altul,daca se retrage in carapacea lui pt o vreme il vei primi oricand!Dacanu-l primesti n-a fost nimic.Si asta o simte si el ,asa ca,nu se va mai intoarce la ceea ce de fapt nici n-a fost.
    Da,am invatat ca minciuna e uneori necesara si o poti ierta.Pentru ca nu e om sa nu minta.Cei mai multi se mint pe ei insisi.Dar cand constientizezi asta,nu-i o problema prea mare.Atata timp cat nu ranesti pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Azi am umblat, iubito, prin mari şi-adânci păduri,
    Îmi sfâşiară haina potecile ascunse.
    Şi m-am gândit prin codri la ochii noştri puri,
    Dar m-ai strigat - şi-n mine chemarea ta pătrunse;
    Şi m-am întors din marile păduri,
    Şi ca dovadă - iată-un pumn de frunze." am furat-o si pe asta!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Intre naivitate si inocenta este o diferenta atat de "subtire" incat devine cu totul nesemnificativa, iar ceea ce vreau sa spun este ca eu cred cu toata puterea inimii mele ca doar Inocenta este starea fireasca a sufletului nostru si doar ea ne mai poate salva, :)
    Incredibil de frumos coltul tau de...rai, floare de colt!
    M-as bucura sa-ti placa sa reasculti: http://www.dailymotion.com/video/xcsyra_enigma-return-to-innocence_music

    RăspundețiȘtergere

Ganduri de la Voi !