vineri, 27 august 2010



Ia o pensula si o bucata de hartie,inchidee ochii ,si deseneaza-ti sufletul......:)

Undeva,candva........

Un strop.......


Pe`un strop de ploaie cu margaretele!!!!!:)

5 ganduri – ale altora.......


1. Lumea suferă foarte mult, dar nu din cauza violenţei oamenilor rai, ci din cauza tăcerii oamenilor buni.


2. Nu fi apropiat numai de cineva care te face fericit, fii apropiat de cineva care nu este fericit fara tine.


3. Nu te grabi, bucura-te de viata. Altfel, vei pierde nu doar peisajul cand te grabesti dar si ideea tintei anterioare si motivul.


4. Păsările care trăiesc pe un lac vor zbura mai departe atunci când acesta va seca . Insa o floare de lotus va creste si va muri odata cu lacul. Descopera-ti la timp păsările din viata.


5. Nu va pot spune daca lucrurile vor fi mai bune daca ne vom schimba, insa va pot spune ca, daca vrem sa fie mai bine, trebuie sa facem o schimbare.

miercuri, 18 august 2010

Cu nimeni nu te-as inlocui!!!!!

sâmbătă, 14 august 2010

joi, 12 august 2010

vineri, 6 august 2010


Somn dulce!!!
Atingere înseamnă cuvânt, fir de păpădie, uitare în secundă.........
înseamnă doi, unul în căutarea celuilalt, aproape chiar şi-atunci când nu sunt în acelaşi loc.:)

“Tinutul soarelui in miez de noapte”

Se aud pescarusii pe-afara!!!!Soarele se pregateste sa apuna ,racoarea incepe sa se simta si toata natura amorteste, .....in casuta de pa malul marii, acolo, departe de lume............







Oriunde voi fii eu vei fii si tu!

luni, 2 august 2010

Bradul meu impodobit cu stele ........




Intr-un loc minunat exista un brad batran si maiestuos, cu ramurile intinse spre cer.Ramurile sale sunt ca niste brate vanjoase. Este minunat!!!.Un baiat obisnuieste sa mearga la el ,sa stea sub racoarea lui ,sa asculte cum pasarelele se cuibaresc pe ramurele si ciripesc vesele .Ramurile sale sunt foarte inalte, dar el si le apleaca, pentru ca baiatul sa le poata atinge , uneori baiatul, doarme in poala copacului ,uneori culege flori din preajma lui pentru iubita sa , si ii spune copacului cum fata s-ia impletit parul cu florile daruite de el,ii mai spunea ca este trist pentru ca nu poate fii acolo si ea......isi doreau mult , doar timpul ii separa,,,,,,,pentru a cutreiera impreuna fiecare coltisor al naturii salbatice si minunate,,,,mult stiu`te de el,,,,cu drag asculta`te de ea.....
Intr-o buna zi baiatul i-a daruit fetei o cracuta de brad ,si fata i-a spus :du-te si imbratiseaza-l ,si spune-i ca a-s vrea sa fie bradul meu,care ma v`a astepta, si intr-o zi voi sta in poala lui ,o noapte am sa privesc stelele , el v`a fii acolo mereu ,ma v`a astepta!!! ca v`a fii si voi fii!!!Daaaaaa!!! Poate acel baiat imi v`a darui o floare sub acel brad, si impreuna vom privii stelele o noapte intreaga.
Stelele vor impodobi bradutzul nostru!!!!V`a fii atat de minunat !!!